Salarisadministratie uitbesteden tarieven bij Goedverlonen.nl

Als werkgever is het erg belangrijk dat u het salaris van uw werknemers tijdig en op de juiste manier overboekt. Salarisadministratie is niet zomaar iets, het is een specialisme. Wanneer u dit specialisme niet in huis heeft, kan salarisadministratie uitbesteden voor uw bedrijf een goede oplossing zijn. Op die manier weet u zeker dat de salarisadministratie op de juiste manier wordt uitgevoerd. U maakt het zichzelf een stuk makkelijker wanneer u ervoor kiest om salarisadministratie uit te besteden. U hoeft niet te investeren in een software om de salarisadministratie bij te houden en dat geldt ook voor scholing en eventuele andere vakkennis die nodig is. Wilt u uw salarisadministratie graag uitbesteden en bent u benieuwd naar de tarieven? Bij Goedverlonen.nl werken we met vaste tarieven per loonstrook, een all-in prijs per loonstrook. Dit betekent dat er geen aanloopkosten, geen abonnementskosten én geen aanmeldingskosten gerekend worden. U komt dus niet voor verrassingen te staan achteraf. Bij Goedverlonen.nl is all-in ook écht all-in. De tarieven zijn gebaseerd op het aantal loonstroken. Heeft u minder dan 25 loonstroken, dan betaalt u bij ons €9 per loonstrook. Wanneer u tussen de 26 en 50 loonstroken heeft, betaalt u bij ons 8€ per loonstrook en op het moment dat u meer dan 50 loonstroken heeft, betaalt u €7 per loonstrook. Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden? Bij Goedverlonen.nl helpen we u graag met de salarisadministratie binnen uw bedrijf! Meld uw bedrijf en uw werknemers eenvoudig online aan via onze website.

salarisadmistratie uitbesteden
 • Geen abonnementskosten
 • Geen aanloopkosten

Salarisadministratie totaalpakket tegen scherpe tarieven

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden bij Goedverlonen.nl? Dan profiteert u van extra diensten. Bij Goedverlonen.nl verstrekken wij u namelijk niet alleen een simpele loonstrook. U kan er bij ons ook vanuit gaan dat wij ervoor zorgen dat alle premies en inhoudingen goed worden verwerkt. Wij verzekeren u ervan dat al uw werknemers iedere maand het juiste loon tijdig ontvangen. Ook zorgen we er bij Goedverlonen.nl voor dat we altijd op de hoogte zijn van de loonontwikkelingen volgens de huidige CAO. Om fouten te voorkomen maken wij een SEPA betaalbestand voor het netto loon. Daarnaast zorgen wij ook voor het tijdig indienen van loonheffing en leveren wij gegevens aan voor het pensioenfonds en voor uw verzuimverzekering. Ook zit de jaaropgave inbegrepen bij de salarisadministratie van Goedverlonen.nl. Zoals u kunt zien, profiteert u bij Goedverlonen.nl van het volledige pakket tegen zeer scherpe tarieven. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de salarisadministratie binnen uw bedrijf!

Salarisadministratie door heel Nederland

Wanneer u uw salarisadministratie laat uitbesteden bij Goedverlonen.nl, bent u ervan verzekerd dat dit goed gebeurd. Wij bieden voordelige tarieven en u komt niet voor onverwachte kosten te staan. Door onze jarenlange ervaring binnen diverse branches kunnen wij voor vele verschillende bedrijven de salarisadministratie perfect uitvoeren. Bij Goedverlonen.nl helpen wij klanten door heel Nederland. We verwerken de salarisadministratie namelijk digitaal en ook het aanleveren van gegevens van en naar de klant gaat digitaal. U kunt maandelijks alle gegevens digitaal bij ons aanleveren en naar aanleiding daarvan maken wij de loonstroken. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 24 uur de loonstrook per e-mail verstrekken (m.u.v. weekenden). Heeft u vragen over salarisadministratie uitbesteden tarieven of wellicht over hoe u zich kunt aanmelden voor onze diensten? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij maken graag tijd voor u vrij voor het beantwoorden van vragen omtrent salarisadministratie uitbesteden en tarieven!

 • null
  Vaste tarieven, dus geen verrassingen
 • null
  Jarenlange ervaring in diverse branches
 • null
  Goedverlonen.nl is voor heel Nederland

Ook goed verlonen?