Salarisadministratiekantoor | Goedverlonen.nl

Binnen een bedrijf is het van belang dat de salarisadministratie goed wordt verwerkt en dat iedere werknemer het salaris op het juiste moment ontvangt. Vindt u zelf de salarisadministratie van uw bedrijf te ingewikkeld of kost het u teveel tijd? Dan kunt u eenvoudig een salarisadministratiekantoor inschakelen. Goedverlonen.nl is zo’n salarisadministratiekantoor die door heel Nederland werkt. U kunt bij ons gemakkelijk de salarisadministratie van uw bedrijf uitbesteden. Voor de salarisadministratie is namelijk veel vakkennis nodig en het neemt redelijk wat tijd in beslag. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een goed salarisadministratiekantoor die dit bij u uit handen neemt en ervoor zorgt dat iedere werknemer het juiste salaris ontvangt.

 • geen abonnementskosten
 • geen aanloopkosten
 • geen aanmeldkosten
 • geen bijkomende kosten
Salarisadministratiekantoor | Goedverlonen.nl

Een ervaren salarisadministratiekantoor inschakelen

Wanneer kiest u ervoor om de salarisadministratie binnen uw bedrijf uit te besteden aan een salarisadministratiekantoor? Dit is interessant voor bedrijven die tussen de 10 en 50 werknemers in dienst hebben. Veel grotere bedrijven hebben een eigen salarisadministratieafdeling, is dit niet het geval, dan staat Goedverlonen.nl ook voor u klaar. Hoe meer werknemers u bij ons aanmeld, hoe voordeliger de kosten per loonstrook worden. De werkzaamheden van ons als salarisadministratiekantoor dekken alle taken van de salarisadministratie die maandelijks terugkeren.

Goedverlonen.nl neemt alle taken op het gebied van de salarisadministratie van uw bedrijf uit handen. Hierbij kunt u denken aan het versturen van de loonstroken en de jaaropgaven, maar ook zorgen wij ervoor dat de loonheffing tijdig wordt ingediend. Daarnaast leveren wij eveneens de juiste gegevens aan voor het pensioenfond en de verzuimverzekering. Doordat wij altijd op de hoogte zijn van de salarisontwikkelingen heeft u zelf helemaal geen omkijken meer naar de salarisadministratie binnen uw bedrijf.

Het grote voordeel van het inschakelen van een salarisadministratiekantoor is dat alles op het gebied van salarisadministratie u uit handen wordt genomen. Voordat wij kunnen beginnen met de salarisadministratie hebben wij wel eerst een aantal basisgegevens nodig. Hierbij valt te denken aan uw eigen gegevens, het loonheffingsnummer en daarnaast ook alle juiste gegevens van de medewerkers. Tevens is het ook van belang dat u het correct aantal gewerkte uren aanlevert per werknemer, zodat het juiste salaris kan worden overgemaakt. Als wij van Goedverlonen.nl al deze gegevens juist aan krijgen geleverd, kunnen wij op basis daarvan de salarisadministratie tot in de puntjes uitvoeren.

Vaste tarieven voor salarisadministratie door heel Nederland

Doordat Goedverlonen.nl veelal digitaal te werk gaat, kunnen wij door heel Nederland bedrijven bedienen op het gebied van salarisadministratie. Wij werken met vaste tarieven, dit houdt in dat er geen extra kosten bijkomen. Zo rekenen wij geen aanloopkosten, geen abonnementskosten en ook geen aparte aanmeldingskosten. U komt bij ons salarisadministratiekantoor dus niet voor verrassingen te staan en er worden geen kosten achteraf in rekening gebracht. Onze tarieven zijn all-in en u kunt uw salarisadministratie al uitbesteden vanaf €7,- per loonstrook.

Wilt u graag profiteren van onze uitstekende service bij het uitbesteden van de salarisadministratie? Meld u dan nu aan! Dit kan heel eenvoudig via onze website. U kunt een aanmeldingsformulier als werkgever invullen, met daarbij de aanmeldformulieren van de werknemers. Wilt u graag eerst meer informatie over ons salarisadministratiekantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en voorzien u van hoogwaardig advies op het gebied van salarisadministratie. Het inschakelen van een salarisadministratiekantoor is nog nooit zo makkelijk geweest!

 • null
  Vaste tarieven, dus geen verrassingen
 • null
  Jarenlange ervaring in diverse branches
 • null
  Goedverlonen.nl is voor heel Nederland

Ook goed verlonen?