Hoe werkt het uitbesteden bij Goedverlonen.nl

Samen maken we voor u een maatwerkoplossing

Het aanleveren van de gegevens van uw bedrijf en uw werknemers

Voordat wij kunnen beginnen met de loonadministratie hebben we eerst de basisgegevens nodig. Zo moet de werkgever ingericht worden in ons salarispakket.

Uiteraard moeten de adresgegevens van de werkgever verwerkt worden, maar ook bijvoorbeeld het loonheffingsnummer, sectorfonds en WhK premie. Ook de gegevens van de medewerkers moeten als basisgegevens verwerkt worden.
Uiteraard helpt Goedverlonen.nl u met het verzamelen en verwerken van de basisgegevens.

Het aanleveren van gewerkte uren en personeelsmutaties

Hoe u bijvoorbeeld uw personeelsmutaties, gewerkte uren periodiek (bijvoorbeeld maandelijks) wilt aanleveren aan Goedverlonen.nl, om de loonstroken te vervaardigen, is aan u. Samen maken we een op maat gemaakte methode, zodat het exact volgens uw wensen gaat.

Als dit samen is afgestemd weet Goedverlonen.nl hoe u de mutatiegegevens aanlevert en kan de periodieke verloning gestart worden.

U zorgt er maandelijks voor dat wij de juiste gegevens hebben om de loonstrook te maken. Het streven van Goedverlonen.nl is om zo spoedig mogelijk (let op met het weekend) de loonstrook samen met de opgave loonheffing te verstrekken.

De persoonlijke werknemers app. Alle salarisstroken 24/7 beschikbaar voor uw medewerkers.

Goedverlonen.nl biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van een app waar periodiek de salarisstroken in opgeslagen worden en jaarlijks de jaaropgaves.

Elke medewerker krijgt een eigen app en kan deze loonstroken en jaaropgaves op elk gewenst moment raadplegen.

Interesse?

  • null
    Vaste tarieven, dus geen verrassingen
  • null
    Jarenlange ervaring in diverse branches
  • null
    Goedverlonen.nl is er voor heel Nederland

Ook goed verlonen?